PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

avgust

Trenutno ni dogodkov

september

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
gaj26 DCF 1.0 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM151 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM165
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!

Spletni kamping portal Avtokampi.si je tudi letos s partnerjema, spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in revijo Avtodom, pripravil izbor najboljših kampov v Sloveniji in na Hrvaškem.

naj-kamp-2013Generalni sponzor letošnjega izbora je podjetje Sun Roller Adriatic iz Kanižarice pri Črnomlju, ki je znano po izdelavi mobilnih hišic, izboru se je pridružila tudi trgovina Camp-ing iz Domžal. Izbor Naj kamp Adria 2013 bo potekal do 16. Septembra 2013, do takrat pa lahko kampisti izbirajo med 54 slovenskimi in 153 hrvaškimi kampi, ki so razdeljeni v devet različnih kategorij glede na njihovo velikost in lokacijo.

Avtokampi.si je spletni portal, ki deluje že vse od leta 2007. Ljubiteljem kampiranja zagotavlja številne informacije o novostih v več kot 400 kampih po Sloveniji, na Hrvaškem, v BiH, Črni gori in Srbiji. Poleg opisov kampov, njihove ponudbe in cenikov, pa lahko kampisti kampe tudi ocenjujejo, jim dodajajo komentarje na podlagi svojih izkušenj ali pa sodelujejo v razpravah na kamping forumu in na Avtokampi.si Facebook strani. V lanskem letu je portal www.avtokampi.si obiskalo več kot 950.000 obiskovalcev, ki so potrdili, da slovenske turiste izredno zanima preživljanje dopusta in prostega časa v kampih po Sloveniji ter v tujini.

Kampi omogočajo dopustovanje v naravnem okolju, pogosto v bližini morja, rek in jezer ter nudijo kampistom različne oblike animacije, športnih aktivnosti in zabave. V številnih kampih omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki so zlasti priljubljene pri družinah z otroki, saj nudijo udobje in neodvisnost od infrastrukture v samem kampu, saj so poleg dveh ali treh spalnic opremljene tudi z lastno kuhinjo, kopalnico in zunanjo teraso. V nekaterih slovenskih kampih omogočajo tudi že glamurozno kampiranje, kar pomeni, da lahko prespite v lesenih hišicah ali v vinskem sodu, visečem šotoru oz. kavbojskem vozu.

Izbor najboljših slovenskih in hrvaških kampov poteka že tretje leto zapored, v njem pa kampisti lahko nagradijo kampe, ki so jim najbolj všeč. Glasovnica je objavljena na spletni strani www.avtokampi.si/naj-kamp. Vsak mesec bodo med glasovalce razdeljene lepe praktične nagrade, ob koncu akcije pa tudi tedenski najem mobilne hišice na Krku, šotor za 4 osebe in viseče mreže za dve osebi.

Spletno stran gostuje NEOSERV
Televizija TvM

SPLETNA TELEVIZIJA
(VOD – video na zahtevo):

Več video vsebin

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE