PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

avgust

Trenutno ni dogodkov

september

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
golte05 DCF 1.0 25 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM91
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!

Pivo in cvetje nadaljuje serijo nastopov vrhunskih glasbenikov

 

(Laško, 13. julij) Laško, ki se upravičeno lahko ponaša z nazivom gostitelja mednarodnega glasbenega festivala, saj že tradicionalno združuje tako slovenske kot tuje vrhunske glasbene izvajalce, je tudi sinoči na treh velikih odrih ter novem prizorišču v Kulturnem Centu Laško, gostilo množico priznanih glasbenih imen, ki so navduševali obiskovalce. Po zaključku drugega večera na največjem etno-glasbeno-turističnem festivalu Pivo in cvetje, se je v dveh dneh zvrstilo že 24 glasbenih izvajalcev.

Festival Pivo in cvetje 2013, drugi dan

publika DJ party

Na odru Jubilejnik so sinoči nastopili Okrogli muzikanti, ki so dodobra ogreli publiko, večtisočglava mladina, še posebej dekleta, pa je čisto ponorela, se popolnoma sprostila in do konca vriskala z Modrijani, ki so se ponovno izkazali za enega najbolj energičnih bendov.

 

Oder Laško Club je v začetku večera gostil akustično skupino Kladivo, Konj & Voda, katere začetki segajo v leto 1979, pod skupino pa sta se podpisala celjski pesnik in glasbenik Dani Bedrač ter kitarist in glasbeni pedagog Srečko Lavbič. Po mnogih spremembah tekom let so se člani nekdanje skupine konec leta 2012 znova zbrali v prvotni zasedbi, pokojnega Srečka Lavbiča pa je nadomestila njegova hči Lucija Šorn. Publiko so prijetno presenetili.

 

Oder Laško Club tudi letos gosti prejemnike mecenske podpore, in v petkovem večeru se je občinstvu predstavila skupina Flora & Paris, ki je očarala z nežnim repertoarjem skladb ter izjemno pevko Floro Emo Lotrič. Skupina je na odru v Laškem prvič skupaj nastopila v tej sestavi in je predvsem hvaležna Skupini Laško za dobre ocene, ki so jih dobili v okviru projekta Mecenstvo. To jim je dalo dodatno energijo in še preden so se sploh predstavili občinstvu, so že sprejeti na festival Slovenske popevke. Večer je nadaljevala ena izmed boljših jazz-rock-funk zasedb – Elevators, zaključil pa ga je akustični nastop skupine Dan D z izvedbo Tiho. Prizorišče Odra Laško Club so napolnili do zadnjega kotička.

 

Oder Zlatorog Jagoče so v petkovem večeru zasedli priznani glasbeniki rap in DJ scene. Za pravo vzdušje je s svojevrstnim nastopom poskrbel 6 Pack Čukur & The Hangover project, sledilo je rolanje glasbe do jutra, izpod rok slovenskih in tujih DJ-ev. Na odru so si sledili DJ Zeds (Sladica), DJ Pier & DJ FU (Roots in Session), Švicar Mike Candys ter Nemec Timo Mass, ki so navdušili s prvim party-em v zgodovini prireditve.

Festival Pivo in cvetje 2013, drugi dan

publika na Modrijanih

Na novem prizorišču, ki je svoj prostor našel v Kulturnem Center Laško pa se je zibal ob zvokih številnih mandolin, izpod rok članov Orkestra Mandolina Ljubljana.

 

Vodna simfonija ob reki Savinji in veličastni ognjemet sta že nekajletni stalnici Piva in cvetja in tudi letos je za obiskovalce pripravljena atraktivna predstavitev, ki bo na sporedu danes ob 22.00 uri. Ponovno pa se obetajo glasbeni vrhunci na posameznih odrih.

 

Večer na odru Zlatorog Jagoče se bo pričel z nastopom Beatles tribute skupine Help!, sledil bo nastop kitarista Jerneja Zorana s spremljevalno skupino Ministrstvo Resnice ter nastop skupine Manouche s svojim electro gypsy swing stilom. Večer na odru Zlatorog Jagoče bodo nadaljevali energični Tabu-jevci, zaključil pa vedno romantični Jan Plestenjak.

Oder Laško Club bo v sobotnem večeru gostil skupino Eskobar, akustični nastop skupine Mi2, legendarnega Vlada Kreslina, dogajanje pa se bo zaključilo z Jam Session after party-em.

V Kulturnem Centru Laško bo nastopil Simbolični orkester, oder Jubilejnik pa se bo tresel pod ritmi Dua Anplađd, sijajne Nine Pušlar, za zaključek pa bo poskrbela skupina Victory, ki zagotavlja vrhunsko zabavo.

Spletno stran gostuje NEOSERV
Televizija TvM

SPLETNA TELEVIZIJA
(VOD – video na zahtevo):

Več video vsebin

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE