PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

april

Trenutno ni dogodkov

maj

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
zgodovina10 DCF 1.0 DCF 1.0 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM07
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!
Tkavc Franc, je 18. februarja 1981, kot prvi na območju Zgornje Savinjske doline pričel z novo dejavnostjo – Vulkanizerstvom. Sprva se je v svoji domači garaži ukvarjal z menjavo pnevmatik za osebna vozila, v devetdesetih letih so bili to predvsem popularni »fičoti in pičipokiji«. Je pa takrat menjava potekala povsem drugače kot danes, se začetkov spominja g. Franc. Kot pravi sam, so sprva delali v majhni garaži, kjer so imeli le stroj za menjavo pnevmatik, zahtevnejša dela pa je bilo potrebno opraviti ročno. Že nekaj let po ustanovitvi se je očetu v delavnici pridružil še sin Srečko, ki je pri delu pomagal še v času šolanja.
 

Ekipa Pneumatic centra Tkavc

 
Prelomnica za podjetje je predstavljalo leto 1992, ko je g. Franc obrt preselil v povsem novo in večjo delavnico, ki je vsebovala mehanično dvigalo, ter stroja za centriranje in menjavo pnevmatik za osebna vozila ter seveda še nekatera druga potrebna orodja za nemoteno delovanje.
Leta 1996 je družinsko podjetje prevzel Srečko Tkavc, ki pa se je leto kasneje tragično ponesrečil v prometni nesreči in tako podjetje zapustil njegovi ženi Sabini Tkavc. Slednja je v nekaj letih pričela z bolj marketinško in storitveno usmerjenim delovanjem podjetja, ter že naslednje leto v podjetje pripeljala novo pridobitev – stroj za menjavo tovornih pnevmatik.
 
V letu 2011, ob 30. obletnici delovanja, so se odločili za širjenje dejavnosti. Podjetje od avgusta 2011 dalje ponuja storitev ekološkega pranja vozil, s tem pa so se bolj usmerili na ekološki način delovanja, pri čimer so bili na tem področju prvi na območju Zgornje Savinjske doline.
Leta 2012 se je v družinskem podjetju zaposlil tudi vnuk g. Franca, Rok Tkavc, ki trenutno poleg dela v delavnici, skrbi za nabavo in prodajo pnevmatik.
V letu 2013 so v podjetju prešli na sodoben IT program Datalab, ki omogoča lažje in hitrejše delo tudi na področju informacijskega sistema. Novost od julija 2013, predstavlja tudi globinsko čiščenje vozil.
 

Sabina Tkavc

 
V zadnjih dveh letih so že skoraj popolnoma zamenjali vse starejše stroje z novejšimi, kar jim omogoča lažje, hitrejše in predvsem zanesljivejše delo. Tako lahko v svoji delavnici zamenjajo pnevmatike za različne vrste vozil, od osebnih, tovornih, traktorskih do pnevmatik za motorje, kolesa in druge.
 
V Pneumatic center Tkavc delajo trenutno trije zaposleni, ki se s svojo strokovnostjo in prijaznostjo trudijo, da svojim strankam pomagajo, da so njihova vozila ustrezno in predvsem varno opremljena za na pot.
Ob 40. obletnici pa vsem strankam obljubljajo, da se bodo še naprej trudili biti kakovostno in strankam prijazno podjetje, hkrati pa vsem želijo varno in srečno vožnjo.
 
OB TEM JUBILEJU SE ZAHVALJUJEJO VSEM DOSEDANJIM SODELAVCEM, PARTNERJEM, DOBAVITELJEM TER SEVEDA VAM CENJENE STRANKE, BREZ KATERIH NEBI OBSTAJALI TOLIKO ČASA. HVALA!
 
 
Spletno stran gostuje NEOSERV
Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE