PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

april

Trenutno ni dogodkov

maj

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
zgodovina10 DCF 1.0 DCF 1.0 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM07
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!
V medijih so poročali, da so slovenski raziskovalci odkrili slovenski sev. Zanima me, kdo so ti raziskovalci, kako so to odkrili. Zanima me cel potek in njegova znanstvena razlaga. Zanima me, če je kakšen novinar že to raziskal. To so hudo pomembni podatki in slovenska javnost mora o tem vedeti VSE in še več kot vse.
Prav tako vsi mediji poročajo, kako bolnišnice pokajo po šivih. Medicinski delavci z vestjo pa nam šepetajo, da to ni res, da so bolnišnice prazne. Spet drugi pravijo, da nimajo kaj za početi, da pa imajo dvakrat višjo plačo in zato so tiho (preverjen vir). Medete nas. Kaj je zdaj res?
 
Javnost zahteva, da pokažete stanje v vseh bolnišnicah. S kamero. Ker smo, tako nam pravite vsak dan, v hudi nevarnosti smrtonosnega virusa, ima slovenska javnost o tem pravico vedeti prav vse, ker je to v javnem interesu. In morda, ko bo slovenska javnost videla pokanje po šivih v bolnišnicah, bo končno začela ubogati vse ukrepe.
 
Dragi novinarji: ko poročate o smrtnih covidnih žrtvah, me zanima, če ste preverili razlog smrti. Ste šli na teren? Ali le ponavljate številke, ki vam jih pošiljajo piarovci? Vemo že, da se za covidne smrti dobijo veliki denarji. Ti podatki so ob tako smrtonosnem virusu, ki zahteva zaprtje vseh zdravih, nujno potrebne informacije. To je v interesu javnosti in javnost ima za to pravico vedeti. Na STA spet berem o smrtnih žrtvah covida, a natančneje nihče ničesar ne pojasni. Jaz pa zahtevam odgovore.
In še eno vprašanje za stroko, ki sodeluje s politiko. Ali predloge za zajezitev virusa dajete vi? Ali vas v kaj sili politika? So to 100-odstotno vaši predlogi? Ker, če je v njih za 10-odstotno vmešana politika, imamo večji problem kot si ga sploh upamo predstavljati.

Ne pozabimo, da nas je 99 odstotkov. Da tvorimo javnost. Slovensko, evropsko in delček svetovne. To pomeni, da imamo moč in lahko izvajamo pritiske. Z vprašanji in klicanjem na odgovornost ter s tem, da rečemo jasno NE. Predvsem pa ne smemo dovoliti, da nas odpravijo z odgovori ki v nas vzbudijo slabo vest, občutke krivde, ali da z nami manipulirajo ali nas strašijo. Temu se reče gaslighting. Vztrajati moramo in ustvariti velik pritisk javnosti.
 
Ne pozabite na Hipokratovo, danes Hipokritovo prisego. In morda še na Ženevsko deklaracijo. Ah, Švica, ki ima organizacijo Gavi in je podelila popolno imuniteto tej organizaciji. Veste, s čim se ukvarja ta velika organizacija? O, ja, s cepivi. Popolna imuniteta pa pomeni, če nekdo v tej organizaciji zagreši kriminalno dejanje, mu nihče nič ne more. Nihče ga ne more preiskat. Dobro jutro, Svet. In Bill Gates ima v Švici tudi popolno imuniteto. O, dobro jutro.
 
Spletno stran gostuje NEOSERV
Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE