PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

avgust

Trenutno ni dogodkov

september

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
DCF 1.0 FAG Žalec 2013 5 kresovanje_mozirje_201534.jpg
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!

Rock skupina Up N’ downs je pretekli teden ponovno nastopila na srbskih tleh. Po uspešni udeležbi na subotiškem festivalu Omladina lansko jesen, so tokrat šli še dlje. Izmed 230 bandov so bili po strokovnem mnenju žirije izbrani med 14 finalistov, ki so se predstavili na festivalu, ki velja za najstarejšo rock manifestacijo v Evropi in največji festival za mlade in neuveljavljene skupine v jugozahodni Evropi. Ustanovljena leta 1966, se je letos že 49. leto zapovrstjo odvila sloveča Gitarijada, za katero diha in bije srce celega mesta Zaječar in kjer se je na prizorišču v štirih nočeh zvrstilo 200.000 ljudi.
Na istem odru, kjer so tekom festivala nastopila zveneča imena kot so Gibonni in Vlatko Stefanovski, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, Laibach… so Downsi v 10-minutnem polfinalnem nastopu z dvema avtorskima skladbama navdušili 20 tisoč glavo publiko in ponovno prepričali tudi žirijo, ki jih je uvrstila med 5 finalistov. Njihov finalni nastop je potrdil srbske besede, s katerimi so jih predstavili občinstvu: »za sebe kažu da su spremni da probude uspavana srca, duše i umove i pokažu ljudima kako izgleda iskusiti nešto novo kroz muziku.«
Zanje glasba ni tekmovanje, a še bučnejši odziv številnega občinstva je pomenil pomembno potrditev njihovi glasbi. Postali so zmagovalci 49. Gitarijade Zaječar po oceni publike in ob tem niso skrivali sreče. Zahvalili so se z besedami, ki so pritegnile srbske medije: »Zaječar je srce roknrola.«

Utrinek iz odra v Zaječarju:
https://www.youtube.com/watch?v=dxuxLaAoBWg

Spletno stran gostuje NEOSERV
Televizija TvM

SPLETNA TELEVIZIJA
(VOD – video na zahtevo):

Več video vsebin

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE