PORTAL INFORMACIJ
  
  
  
SPREMENI JEZIK:

Izberi jezik vmesnika!

TRENUTNI ČAS:
DAN IN DATUM:
Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
VPIS DOGODKA:

VPIS-DOGODKOV

KOLEDAR DOGODKOV

september

Trenutno ni dogodkov

oktober

Trenutno ni dogodkov

NAKLJUČNE SLIKE
kresovanje_mozirje_201555.jpg VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM64 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM95 VRTILJAK_SPOMINOV_2015_OSM105
FOTO GALERIJE
NOVOSTI:

AKCIJA PREDSTAVITEV IN OGLAŠEVANJA NA PORTALU!

Do konca letošnjega leta objavljamo AKCIJO oglaševanja s pasico/grafiko ter povezavo do vaše spletne strani!
Zanimanje pošljite na info@mozirje.info

Ekipa PORTALA MOZIRJE.INFO

AKTUALNO:
Iščemo enduziaste / novinarje posameznike, ki bi s svojim prispevkom oblikovali PORTAL MOZIRJE.INFO. V kolikor bi se preizkusili in sodelovali kot novinarji, oblikovalci in ustvarjalci spletnih vsebin, vabimo k sodelovanju! Ne zamudite priložnosti sodelovanja in pokličite 070 833 228 za dodatne informacije!
mmm

Foto: Saša Koren

Letos čaka nekatere tekače še večji izziv, kot je običajno, saj so napovedane visoke temperature, kar pa smo na Mozirskem teku že navajeni. A danes ne bo ekstremnih temperatur preko 30 stopinj, kot so vsi pričakovali, a se je pa pojavil nov problem, to je močan veter, ki dela preglavice organizatorjem. Pričakuje se 600 tekačev, kar pa letos prvič ne bo preseglo rekorda.

Prvi začnejo malčki z Bimbo tekom na 150 m in otroci do 9 leta na 300 m. Sledi ogrevanje pred startom, za otroke pa so animatorji poleg varstva pripravili pester program. Ob 17.00 je skupinski start za vse 3 teke.

Zmagovalca malega maratona doleti še posebna čast, saj se ju odpelje v Mozirski gaj, kjer ju že čaka prehodna gredica z njunima imenoma in časom teka in tako do naslednjega teka.

Na stojnicah bo predstavljena lokalna turistična ponudba. Redna tekača v Mozirju sta med drugim Masterchef Slovenija top 3 kuharja Jernej Goličnik in bivši Mister Slovenije Marko Janko. Pričakujemo tudi legendo slovenskega teka iz sosednje koroške Kazimiro Nanut Lužnik.

Poskrbljeno je za dodatne osvežitve na okrepčevalnicah in z vodo na kilometrskih oznakah, tako da ne bi smelo priti do dehidracije. Kot eden redkih tekov ponujajo v Mozirju še tuše po teku, tako da pečena postrv še bolje tekne. Omogočeno je tudi brezplačno parkiranje. Sledi druženje do poznih ur.

Znova se obeta velik tekaški praznik teka v Mozirju in potrjuje pozicija najbolj množične športno-rekreativne prireditve v regiji.

============================================================================

Saša Koren
Organizacijski odbor MMMozirja

Fotogalerija 2015: trenutno so slike iz včerajšnjega prevzema štartnih številk http://mm-mozirja.us2.list-manage.com/track/click?u=72cac669ca70dda175e1afa40&id=8627b2d414&e=10bd5d6b6e

Fotogalerija promo: http://mm-mozirja.us2.list-manage.com/track/click?u=72cac669ca70dda175e1afa40&id=ca3de744eb&e=10bd5d6b6e

OGLAS:


VREMENSKA NAPOVED
AKTUALNI AUDIO

Every breathe you take - DonD

Naročanje na eNovičke:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

Zadnji aktualni video
PARTNERJI:

RAČUNALNIŠKE NOVICE