S ponosom objavljamo prvo serijo okrasnih elementov za rastline, dišavnice, rože, paludarije, akvarije in terarije - RASTLINSKI KOTIČEK & NOTRANJI SKALNJAK, okrasni elementi za rastline, dišavnice, rože, paludarije, akvarije in terarije (Zavod PROMEDIAMIX)

ODLIČNO IN IZVIRNO DECEMBERSKO DARILO!

V prvi seriji smo uporabili dve različni tehniki in dva različna ciljna produkta.

Tako je nastal okrasni element z sedmimi odprtinami za rastlinske lončke standardnih dimenzij z zaščito morebitnega zatekanja vode, vkomponiran je naravni, gozdni videz z elementom veje in elementom korenine kot osrednja dela, ki imata vsak svoj namen.
Dodatno vrednost kaže sredinski miniaturni del korenine, ki je predstavljena kot drevo sredi travniške jase, s klopjo, leseno ograjo, peščeno potjo ter tabornim ognjem. Ta del daje okrasnemu elementu še dodatno vrednost in vizualno privlačnost.
Ko je okrasni element popolnjen z rožnimi lončki, se ustvari popolnoma nov aspekt izdelka.
Okrasen element ima možnost montaže na steno, kot ali pa se ga predstavi kot samostojni element na nizki omari.

IMG_20211207_180627

Drugi okrasni element je bil (za razliko od prvega) mišljen kot popolnoma samostoječi element na veliki korenini, zgrajen z dodatki lesenih elementov palic, korenin in drugih lesnih dodatkov. Element je manj tehnično zahteven, uporabljeno je bilo manj različnih materialov. Prostora je za pet lončkov standarnih dimenzij. Predlagamo uporabo kot samostoječo skulpturo v notranjih ali zunanjih prostorih.

Za morebitna naročila ali druge informacije, pokličite 070 833 228 ali pošljite povpraševanje na: zavod(afna)promediamix.si
One thought on “RASTLINSKI KOTIČEK & NOTRANJI SKALNJAK”

Comments are closed.