SAŠA inkubator

je postal sinonim za uspešne podjetniške zgodbe, kreativno razmišljanje in ustvarjalno energijo. Njihovi programi se rojevajo kot odgovor na potrebe mladih ekip, samostojnih podjetnikov, startupov in korporacij.

LETOS PONOVNO V ŽIVO

Lani so premierno lansirali prvi virtualni pospeševalniški program Startup Generator, skozi katerega je svoje podjetniške ideje razvijalo 12 izbranih ekip iz SAŠA regije, med njimi tudi Grashka, MooHero, Drolctech, GiftBuddy, Pawesome Puzzle in VRdom. Letos se iz virtualnega okolja vračajo v svet brez okvirjev – v svet prave energije, mreženja in dogodkov v živo – v svet Startup Generatorja 2022.

DO 10.000 EVROV NEPOVRATNIH SREDSTEV

Program je namenjen ekipam in zagonskim podjetjem, ki so pripravljena stopiti iz cone udobja ter skozi Generator pridobiti moč in hitrost za preboj podjetniške ideje. Za 12 izbranih ekip bodo odprli dostop do znanja, ekskluzivnih dogodkov, vrhunskih mentorjev in financiranja. Šest tednov bodo gradili na njihovi moči (beri – znanju) in na koncu izbrali 6 najmočnejših, ki bodo na finalnem dogodku pitchali pred investitorji, strokovno komisijo in širšo javnostjo. Tri ekipe, ki bodo uspele ustvariti najvišjo napetost, bodo prejele točke na razpisu Mestne občine Velenje za dostop do 10.000 € nepovratnih sredstev.

Program je brezplačen, vse informacije in prijavni obrazec pa lahko najdete na spletni strani www.startupgenerator.si. Se vidimo v inkubatorju.

Dodaj odgovor