Legende v Sloveniji

V Sloveniji se je mudila ekipa, ki ustvarja priljubljeno avtomobilistično oddajo The Grand Tour. Glavni akterji oddaje so Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, ki so zasloveli v oddaji BBC Top Gear. V dneh bivanja v Sloveniji, kamor so prispeli po obisku Poljske in Slovaške, so se ustavili tudi v Gostišču 902 na Črnivcu, kjer so imeli kosilo in štab.

ODDAJA S SLOVENSKIM PRIDIHOM

Ekipa snema peto sezono serije Grand Tour, epizoda s posnetki iz Slovenije naj bi bila na sporedu nekje ob koncu letošnjega leta. Koncept oddaje, ki jo predvaja ponudnik pretočnih vsebin Amazon Prime video, je takšen, da ekipa potuje po svetu in vsako epizodo posname v drugi državi. V bistvu gre za turnejo, zato so jo tudi poimenovali The Grand Tour.

POZORNOST ZBUJALI TUDI Z AVTOMOBILI

Med potovanjem po Sloveniji so glavni akterji oddaje zbujali pozornost tudi z avtomobili, ki so jih vozili. Clarkson je vozil avto, ki je imel na pokrovu motorja lestenca, Hammond je sedel za volanom chevroleta SSR, May pa je upravljal s starodobnikom Crosley. Čeprav naj bi bil njihov itinerar poslovna skrivnost, se je izvedelo, da so obiskali Bled, Planico, Veliko planino in Maribor.

Jeremy Clarkson in Richard Hammond (četrti in drugi z desne) z osebjem Gostišča 902 na Črnivcu (Foto: Anže Zavolovšek)
Vir: Savinjske.com

Dodaj odgovor